Hogyan erősödj meg a válság alatt, ahelyett, hogy csak túlélsz?

Deák prémium Képek megerősítés

Ha fotósként Te is érzed a válság hatását, és időben akarsz rá reagálni, akkor ez a cikk Neked szól!

Olvasási idő: 4 perc

Tartalomjegyzék

Március második hetében még arról beszélgettünk, hogy kit, milyen szektorokat érint a vírus, de mostanra ez egyértelművé vált, hogy szinte mindent és mindenkit. A vállalkozók többsége hirtelen azt vette észre, hogy lemondták az ügyfelek a következő két hónap munkáit, és bizonytalanná vált az újrakezdés időpontja is. A legtöbbünket ekkor elöntött a pánik, a negatív érzések sokasága egy kis depresszióval fűszerezve.

De nem kell, hogy így legyen, mert a jelen időt éppen az előnyödre is tudod fordítani, ha figyelemmel  kíséred a piacod rezdüléseit, új stratégiákat tanulsz meg és időben elkezded ezeket alkalmazni.

Te fotósként, vállalkozóként a szaktudásodból profitálsz, aminek megvan az az előnye, hogy bármikor újra tudod csomagolni a szolgáltatásodat, ajánlatodat és valami egészen újat is létre tudsz hozni, ami megkülönböztet mástól.

Most arra kérlek, döntsd el, hogy hogyan akarsz ebből a helyzetből kijönni; szimplán túl akarsz élni valahogy, vagy szeretnél megerősödni és nyertesként magad mögött hagyni ezt az időszakot!

Ha az utóbbit választod, akkor az elkövetkezendő cikkeim Neked fognak szólni. Sokat gondolkoztam azon, hogy mivel tudnálak Téged, hivatásos fotóst támogatni és végül ezt találtam a leghasznosabbnak mind közül. Legyen az új célod a megerősödés, én ebben tudlak támogatni Téged!

A mostani időszak kiváló alkalom arra, hogy újra gondold a vállalkozásodat, új alapokra helyezd. Kisöpörd azokat, amiket eddig utáltál csinálni, de mégis csináltad, vagy nem csináltad, így folyamatos elmaradásban  voltál, és ezek miatt pont azokra az értékteremtő folyamatokra nem volt időd és energiád, amikkel új, minőségi ügyfeleket hozhattál volna be. 

Célom az, hogy az elkövetkezendő hetekben olyan tudást adjak át Neked, ami képessé tesz arra, hogy úgy alakítsd át a jelenlegi vállalkozásodat, hogy amikor újraindul a piac, lépéselőnyben legyél azokhoz képest, akik most passzívan várják, hogy vége legyen a válságnak.

Miről is fognak szólni a cikkek, avagy miben foglak támogatni?

1, Rendrakás kívül belül és ami ahhoz szükséges, hogy kinyisd újra elmédet és kikerülj a negatív érzelmek okozta összeszűkült tudatállapotból.
2, Miből csinálj pénzt a most?
3, Miért építs feltétlen most listát, mi ennek a  menete?
4, Mit tudsz fejleszteni most?
5, Milyen kommunikációs csatornákat építs, hogyan kommunikálj jelenleg?
6, Három dolog, ami legnagyobb hatással van a vállalkozásodra.
7, Új szolgáltatásokban rejlő lehetőségek.
8, Hogyan alakíts ki egy rendszeresen visszatérő prémium ügyfélkört?

Minden nagy dolog az életben egy döntéssel indult, hát hozd meg azt a döntést, hogy megerősödve lépsz ki!

A felsorolás a legfőbb irányt mutatja, ezért arra bíztatlak, hogy írd meg nekem, hogy mi az a téma ami leginkább éget jelenleg! A legtöbb hasonló kérdést előre fogom venni.

Az a tervem, hogy az elkövetkezendő hetekben, heti egy posztban fogom kifejteni a fenti témákat, az ehhez tartozó gyakorlati útmutatókat, élő kérdezz felelek webinárokat valamint kihívásokat a zárt Facebook csoportba fogom közzé tenni. Ha feliratkozol, az tartalmak mellett küldöm a csoport elérhetőségét is!

Iratkozz fel, Nehogy lemaradj a következő cikkről!

Tetszett a cikk? Hasznosnak találtad?

Arra kérlek, hogy juttasd el legalább egy olyan fotós ismerősödnek a cikket, aki hasznát fogja majd venni az általam leírtaknak!

A célom az, hogy a mostani időszakban legalább 1000 magyar fotóst tudjak támogatni az írásaimmal!

Deák Gábor - Deák Prémium képek alapítója

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Bejegyzések

Kövess minket Facebookon!

Iratkozz fel hirlevelünkre, és használd fel az 1.000 Ft-ot már az első vásárlásodkor!

A "tovább" gombra kattintással tudomásul veszed az ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓT!
Kérsz egy 1.000 Ft-os Kupont?

Iratkozz fel most, és  használd fel már az első vásárláskor!