Olvasd el a Missziómat!

Hiszem, hogy egy számunkra kedves fotó láttán megelevenednek azok a jó emlékek, érzések, amik képesek jókedvre deríteni bennünket, még egy borongós napon is.

Egy fakó, pixeles, átlagos nyomtatás sajnos elveszi ezt az élményt, hiszen nem csak a kép minőségét rontja, hanem az érzések intenzitását is csorbítja.

Régebben sokat csalódtam képrendeléseim során, éppen ezért olyan fontos számomra, hogy  amikor kezedbe veszed a képeinket, a csalódás helyett egy örömteli érzés töltse meg a szívedet.

Biztos lehetsz abban, hogy a képedet a legmagasabb szakmaiság és odaadás jegyében készítjük el, akármilyen fotót küldesz, mindig a maximumot hozzuk ki belőle!

Csak olyan képeket adunk át, ami ezeknek az elveknek maradéktalanul eleget tesz.

Tovább olvasom…

Deák Gábor
Deák Prémium Képek alapítója

Minden így kezdődött…
A képek iránt érzett vonzalom, jobban mondva azok színeihez, valamikor 2010 környékén kezdődött, ekkor még gépészmérnökként tevékenykedtem, és életemben a fotózás csak egy kellemes kikapcsolódásnak tűnt. Ám a fényképrendelések sorozatos csalódásai után úgy döntöttem, saját kezembe veszem a dolgot.

Kezdetben a nyomtatásaim zömét fakónak, élettelennek találtam, ezért beleástam a témába magamat – hogyan tudok úgy kinyomtatni egy fotót, hogy színhelyes legyen, és mágnesként vonzza a tekintetemet.
Ekkor még nem gondoltam, hogy mekkora fába vágom a fejszémet, és hogy egy új szerelem kezdődik.

2016-ban amikor körbenéztem magam körül, három nyomtatót láttam, amiből a legnagyobb, egy 2 méter széles fényképnyomtató “csöppség” volt…, igen egy picit megdöbbentő volt a látvány, de csak mosolyogtam egyet.
Ebben az időben a vászonképek készítése vált igazán a szívügyemmé, felkerestem az egyik fotós barátomat, hogy szívesen készítenék neki vászonképeket csomagajánlatai mellé (szerencsére ő is jó ötletnek tartotta).

Nagyon sokat köszönhetek neki, mert igazából ezek a munkák közben jöttem rá arra, hogy valóban mitől tetszik egy kép, mitől leszek rá büszke elkészülte után és úgy alapvetően, hogy engem mi az ami motivál ebben az egészben.

Saját falaim áttörése
Az a bizonyos “nem vagyok elég jó” érzés sokáig kínozott. Bevallom, a nyilvánosság elé lépni gyakran rettentően ijesztőnek tűnt számomra, mert a belső maximalizmusom gyakran talált valamilyen kifogást, ami miatt inkább a háttérben maradtam. 2018-ban, a Sárvári Fotószüreten azonban fordulat állt be: azt a megtisztelő felkérést kaptam, hogy tartsak előadást a színhelyességről fotósok számára. Az előadás óriási sikert aratott és én is nagyon élveztem!

Utólag visszagondolva ez hozta meg nekem azt a belső támaszt, ami ahhoz segített hozzá, hogy elkezdjek hinni magamban és az eredeti szakmámtól távol álló új hivatást a mindennapjaim részévé tegyem.

Jelenleg azon dolgozok, hogy minél több fotósnak bemutassam, minőségi képnyomtatásban rejlő értékeket. 

Nézd meg a termékeinket!

Standard, Prémium és Luxury minőségben.

Prémium, natúr fa alapú öntapadós faliképek.

 

Matt és félfényes felülettel, 15×22- es mérettől.

Szolgáltatásaink

Fontos számodra, hogy aki előhívja (kinyomtatja) a legszebb fotóidat további értéket adjon hozzá, és a nyomtatott kép tovább erősítse a személyes márkádat ahelyett, hogy szégyenkezned kelljen miatta?

Ha egy megbízható, ügyfélközpontú innovatív partnert keresel, akkor megtaláltad!