Misszió

Célom olyan képekkel szolgálni, amik felszínre hozzák a nézőben a kép mondanivalóját és a bennük rejlő érzelmek sokaságát.

DSCF8077

Rólam

Deák Gábor vagyok, a Deák Prémium Képek alapítója. A képek iránti érzett vonzalom, jobban mondva azok színeihez, régen elkezdődött. A kinyomtatott fényképeket mindig olyan fakónak, élettelennek találtam, ezért elkezdtem kísérletezgetni, hogy ha kinyomtatok egy képet, akkor hogyan lesz minél élettel telibb, sugárzó és nem utolsó sorban színhű. Ebben kísérletezgetéssel addig jutottam hogy , 2016-ban azon vettem észre magamat, hogy három nyomtató vesz körül amiből a legnagyobb 110 cm szélességben tud nyomtatni fénykép minőségben. Valamiért a vászonkép készítés lett akkor a szívügyem, ezért felkerestem az egyik fotós barátomat, hogy szívesen készítenék neki vászonképeket csomagajánlatai mellé (szerencsére ő is jó ötletnek tartotta).

Nagyon sokat köszönhetek neki, mert igazából ezek a munkák közben jöttem rá arra, hogy valóban mitől tetszik egy kép, mitől leszek rá büszke elkészülte után és úgy alapvetően, hogy engem mi az ami motivál ebben az egészben.

Tudásom nagy részét autodidakta tanulással fejlesztem, valamint olyan speciális tréningeken veszek részt amik segítik tökéletesíteni a kinyomtatott képek által közölt érzéseket, ami vezetni tudja a néző szemét egy kezdő ponttól egyenesen a kép témájáig és mindeközben további érzésekkel tölteni fel a szemlélőt, amitől teljes lesz a kép mondanivalója érzésvilága, mint ahogy a fotográfust is érik a különböző érzések és benyomások a téma keresése közben majd mindezek után megtörténik az érzések megörökítése fénykép elkészítésekor… .

Jelenleg azon dolgozok, hogy minél többen megismerjék munkáimat, hogy megmutassam egy adott képben lakozó érzelmek felszínre hozásának lehetőségeit!

Ha ismersz olyat aki máshogy szeretne ránézni egy képre, többet kihozni belőle, akkor kérlek oszd meg ezt az oldalt vele, vagy ha te magad is ezen táborba tartozol, akkor nagyon jó helyen jársz, várom a megkeresésedet!

Kérdésed van? Rendelést adnál le? Várjuk az üzenetedet!

[contact-form-7 id="127" title="fooldal kapcsolati ürlap"]

Iratkozz fel hirlevelünkre, és használd fel az 1.000 Ft-ot már az első vásárlásodkor!

A "tovább" gombra kattintással tudomásul veszed az ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓT!
Kérsz egy 1.000 Ft-os Kupont?

Iratkozz fel most, és  használd fel már az első vásárláskor!

[user_registration_form id="2230"]