Képnyomtatás szolgáltatás Fotósoknak

A mi szenvedélyünk a Te profi munkád életre keltése színhűen, prémium minőségben.

⏰ Zárul a jelentkezés, regisztrálj most!

n
ó
p
mp

Október 24 kedd

Tudtad?

Kutatásom szerint szinte minden fotós (talán már te is) futott bele rossz minőségű nyomatokba. A csalódások 57%-a borzasztó színekből adódott, második helyen szerepelt az életlenség 29%-al, és az utolsó helyen 14%-al a túl sötét nyomatok végeztek.

Neked mivel volt már problémád?

"A hideg szaladgál a hátadon ha rágondolsz?"

A sarki fotó előhívót vagy a négy betűs multit Te is nagy ívben elkerülöd a rossz tapasztalataid miatt?
Az ügyfeled valószínűleg oda fog menni egyenesen azokkal a fotókkal, amit szívvel-lélekkel készítettél neki gyakran éjszakába nyúlóan, a családodtól leválasztott idődben.

Ezek a képek a presztizsedet rombolják az ügyfeleid falán! Megéri?

Legyenek a Te nyomtatott fotóid is szemkápráztatóak!

Tudod milyen megnyugtató érzés, amikor nem félsz attól, hogy hol készítik el fotóidat, mert biztonságban tudod őket?
Attól függetlenül, hogy ők, vagy akár te rendeled meg?

Legyél rájuk büszke, bárhol bárki előtt!

Prémium képeket készítünk, garanciával! Nálunk a minőség és az ügyfeled az első!

Építsd az Énmárkádat az ügyfeleid falán is!

Pérmium minőség

Minden fotódat egyesével átvizsgálunk, maximalista profizmussal készítjük el színhűen, csúcsminőségű fotónyomtatókkal prémium alapanyagokra.

Örömmel néznek rá

Nincs is annál jobb érzés amikor a nyomatott képeid ugyanolyan élettel teliek és ragyóak mint amilyennek te azt elkészítted!

Presztizs

Akárhányszor ránéznek a falon, te fogsz eszükbe jutni, ezért legközelebb is téged fognak választani, valamint ajánlani ismerőseiknek is.

Miért tökéletes a mi szolgáltatásunk számodra?

 • Biztonság – Ha valami hibát észlelünk a fotódon, nem nyomtatjuk ki, kapcsolatba lépünk veled. Csak olyan terméket adunk át ami nyomtatva is gyönyörű!
 • Időtakarékos – Optimalizált folyamatainknak köszönhetően plusz idő ráfordítás nélkül, gyorsan és egyszerűen tudsz te és az ügyfeled is rendelni.
 • Színhelyesség élménye – Magentában vagy ciánban elúszott a képek helyett: Garantáljuk a képeid színhelyességét, így azok élethűek és ragyogóak lesznek.
 • Garancia – Ha nem tetszik amit látsz, azonnal javítjuk, vagy kérdés nélkül visszafizetjük az árát.
 • Rugalmas szállítás – ha nem Te akarod  személyesen átadni az ügyfeleidnek a képeket, akkor felár nélkül elküldjük neki is!

Tudod miért válaszott már több mint 120 fotós bennünket?

Magam is tudom, hogy milyen kényes és bizalmi kérdés másra rábízni a fotóink előhívatását, mert önmagában a profi képelőhívó géppark nem biztosítja a gyönyörű végeredményt. Évekig tanultam, hogy olyan végeredményt tudjak felmutatni amire nem csak én, de Te mint fotográfus is büszke leszel, bárhová is kerüljön az a kép. Mostanra több mint 120 fotós ügyfelemnek tudom segíteni a munkáját szolgáltatásunkkal. Tartozz te is közéjük!

Hamarosan itt a Karácsony...

Ezen a várva várt napon, rengeteg család szüleiknek, nagyszüleiknek vagy akár egymásnak is prémium nyomtatot termékeket ajándékoznak, mert ezeknek örülnek igazán, tiszta szívükből.

Jelenleg tudsz nekik ilyen termékeket kínálni megbízható forrásból?

Profitálj te is a megrendelésekből és ezzel együtt építsd az én márkádat is!

Csatlakozz partnernek!

amit garantálok: örömmel fogsz minden egyes elkészült darabra ránézni, és az ügyfeleid is imádni fogják!

Jelentkezz partnernek és töltsd ki az űrlapot!

Pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

A folyamat lezártával élvezd a biztonságot és minőség élményét.

Egy helyen mindent megkapsz!

Általunk készített termékek:

Partnerség főbb előnyei:

 • nálunk nem csak egy rendelés leadó személy leszel, hanem személyes kapcsolatban leszünk! 
 • szakmailag és értékesítési szempontból is támogatom a munkádat, ha problémába ütközöl, rám számíthatsz!
 • egyedi kedvezményeket és forgalom utáni százalékos jutalékot kapsz,
 •  közös kapányokban lesz részed,
 • elsőként értesülsz az újdonságokról
 • és sok minden más…

Legfőbb értékeink:

 • barátságosan, nyíltan kommunikálunk,
 • segítőkészek vagyuk, igyekszünk megoldani mindent, ami tőlünk telik,
 • tartjuk a határidőket,
 • tudjuk, hogy fontos számodra az ügyfeleid elégedettsége, nekünk is pont ugyanolyan fontos,
 • állandó minőségre törekszünk,
 • nem vagyunk hibátlanok, de ha véletlen hibázunk azonnal javítjuk.

⏰ Regisztrálj most!

n
ó
p
mp

Ajánlatom számodra

"DPK partneri tagság": ingyenes partneri fiók és ajándék fél óra konzultáció!

30% kedvezmény + 1 Ajándék az első rendelésedre!

Csatlakozz most díjmentesen, és kínáld ügyfeleidnek a legjobbat!

Figyelem! Az ajánlat korlátozott számban érhető el! Regisztrálj most, hogy ne maradj le róla!

Olyan fotósokkal szeretek együtt dolgozni akik:

Nem való neked a partnerkapcsolatunk ha:

Ők már a partnereink, csatlakozz te is!

Andrea Vörös-Csuta
Andrea Vörös-CsutaAndrea Vörös-Csuta Portraits
Tovább olvasom
Fehér-Tarcsi Erzsébet
Fehér-Tarcsi ErzsébetZsike Photo
Tovább olvasom
Vámos Csaba
Vámos CsabaVamos Wedding Photography
Tovább olvasom
Háring Virág
Háring Virág Háring Virág Photography
Tovább olvasom
Laufer Erzsébet
Laufer ErzsébetErzsébet Laufer Photography
Tovább olvasom
Zabosné Betti
Zabosné Betti𝐙' 𝐢𝐦á𝐳𝐬 𝐏𝐡𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐩𝐡𝐲
Tovább olvasom
Mrázik Orsolya
Mrázik OrsolyaMrázik Orsolya Fotográfia
Tovább olvasom
Előző
Következő

“Azért szeretek veletek dolgozni, mert nem tömeg terméket állítotok elő. Mindig kíváncsi vagy a véleményemre az elkészült képről és ha lenne valami problémám(ami még sosem volt) azt tuti, hogy egyből orvosolnád. Nálad minden ügyfél kiemelt helyet kap és ezáltal vagy te több, mint a tömegcuccok. Nem beszélve arról, hogy csúcsminőség és egyedileg korrigálsz minden képet, nem csak megnyomod a print gombot. Köszönöm, hogy a partnered lehetek, remélem egyre több képet tudok tőled rendelni.” – Mrázik Orsolya 

Nézd meg miért ajánlanak minket a fotós szakma elismert szakértői!

"Több helyen próbálkoztam már de vagy a színek voltak borzasztóak vagy a kép mintha homályos lett volna, de volt olyan is, hogy a kevés volt rajta a festék és átlátszott a vászon. Te vagy az első akivel 100%-ban meg vagyok elégedve, nagyon szépek a színek, kontrasztosak és a kiszolgálás is nagyon kedves!"
Fehér-Tarcsi Erzsébet
Zsike Photo
"Korábban gyakran belefutottam abba, hogy a nyomtatott képek nem olyanok lettek, amilyennek megálmodtam őket. Elcsúsztak a színek vagy az összhatás fakóbb, sötétebb lett. Ez nemcsak óriási csalódás, de elvesztegetett idő és kidobott pénz is. Gábortól viszont minden esetben elképesztő minőséget kaptam. A színek ragyognak, tökéletes az élesség, és minden kép egyszerűen minőségi érzetet kelt. Akár fotósként szeretnéd az ügyfeleidet elkápráztatni, akár az otthonodat díszítenéd a kedvenc képeiddel, Gábor munkája tökéletes választás."
Ihasz Ingrid
DreamWorld Photography
"Eddig csak csalódtam a nyomtatásokban, rosszak voltak a színek, vesztett a fotó az élességéből. Nálad az éles és színhű nyomatokon túl a kivitelzés is prémium. Például a vászonkép szép egyenes és nem puklis a sarka. Úgy gondolom, hogy ez is legalább olyan fontos mint a jó minőségű nyomat! Tőled azt kapja az ember amit vár minden szempontból. Ez manapság elég ritka!"
Vámos Csaba
Vamos Wedding Photography

Rólam

Deák Gábor vagyok, a Deák Prémium képek alapítója. Korábban azért kezdtem el foglalkozni a színhű prémium nyomtatott képek készítésével, és ennek gyönyörű szakmának kitanulásával, mert korábban én is rengeteg csalódtam az előhívatott fotóimban.
 
Borzasztóan frusztrált, hogy a kedvenc fotóim elhívást követően, a falra akasztva nem adták vissza azokat színeket, érzéseket amilyennek én azt elkészítettem. Ezek a képek nemcsak, hogy nekem nem tetszettek, de másoknak sem, és sajnos a képeket látva ítélték meg engem is…
 
Én azért dolgozom, hogy csak olyan kompromisszum mentes, gyönyörű nyomatot adjak át neked, amit büszkén tudsz megmutatni, és  szívesen adod hozzá a nedved! Ez az én szívügyem és a misszióm. Engem ez inspirál és tölt fel nap mint nap.

Nézd meg a galériát!

Gyakran ismételt kérdések:

Nálunk nincsenek rejtett díjak, sem a csatlakozáskor, sem később. Ráadásul nincs előírt minimum rendelési érték sem. Légy partnerünk és használd ki azonnali kedvezményeinket már az első pillanattól!

A képek rendelése körülbelül 1 percet vesz igénybe, de akár az ügyfeleid is intézhetik. Több lehetőség is van, ezt is átbezséljük személyesen! Ha nem szeretnél az átadással személyesen foglalkozni, akkor ezt a macerát átvállaljuk helyetted és direktbe küldjük ki az ügyfelednek a terméket.

Futárszolgálattal elküldjük neked a képrendelésedet, akár tömbösítve is. Így személyesen át tudod adni az ügyfeleidnek. Ha nem szeretnél az átadással személyesen foglalkozni, akkor ezt a macerát átvállaljuk helyetted és direktbe küldjük ki az ügyfelednek a terméket.

A konzultáció során többek között segítünk abban, hogyan tudod a legjobb módon a nyomtatott képeket beépíteni a csomagajánlataidba, hogy a csomagjaid még vonzóbbak legyen az ügyfeleid számára.

Ennek a háttérben általában az áll, hogy kevés az információjuk, nem tudják pontosan miről van szó, hogy néz ki élőben, milyen a minősége, stb… Ha ilyen probléma van, könnyen tudunk raja segíteni!

Általában 3 nap alatt szállítjuk le a megrendeléseket.

 Minden képrendelésünkre teljes körű garanciát vállalunk. Ha a kép nem felel meg az elvárásaidnak, azonnal javítjuk vagy kérdés nélkül visszafizetjük az árát. Célunk, hogy minden ügyfelünk teljes mértékben elégedett legyen a termékünkkel.

Építsd a személyes márkádat az ügyfeleid falain is!

(még a versenytársaid előtt!)