Régi fényképből lélegzetelállító vászonképet varázsolunk neked!

Professzionálisan felújítjuk régi fényképeidet, hogy örömet szerezz vele szeretteidnek.

Van olyan régi fényképed, ami különösen fontos számotokra?

Személyes fényképeink a múlt értékes pillanatait őrzik. Az idő múlásával ezek elhalványulnak, károsodnak, pedig milyen jó lenne újra bennük gyönyörködni, örömöt okozni velük szeretteinknek

Nem is gondolnád, hogy milyen elképesztően gyönyörűvé tudjuk átvarázsolni a régi fotóidat, a legmodernebb képjavító és a hagyományos retusálási technikák ötvözésével!

Ilyen csodás vászonképet készítünk régi fényképedből

… Gondolj csak bele, hogy a múlt egy darabja

  • a nagy napon készült esküvői fénykép,
  • a gyermekkori első biciklizés pillanata,
  • vagy a családdal töltött idő emléke

megjelenik egy nagy vászonképen, újjáéledve és új értelmet nyerve.”

Ajándékozz egy darab múltat szeretteidnek!

Ismerd meg, mire vagyunk képesek!

Ilyen hibákat, tudunk helyrehozni:

  • Életlenség
  • Színhibák
  • Túl sötét és világos részek
  • Nagyobb foltok 
  • Karcolások és porszemek
  • Hiányzó részek

Láthatod, hogy a fotók új dimenzióba lépnek a javításunk által!

Lapozz bele!

Egy gyönyörűen felújított fényképből készített vászonkép olyan élményt nyújt, amit nehéz űberelni mással.

Képzeld el azt a meghatótodottságot, mosolyt szeretteid arcán, amikor egy lenyűgözően szépen felújított fotójukról készült vászonképet adsz nekik ajándékba, mely egy régi, feledésbe merült pillanatot idéz meg.

Régi fénykép feljavításának a menete

Ellenőrzés

A feltöltött fotóidat alaposan átnézzük, ha szükséges felkeresünk.

Feljavítás

Maximalista profizmussal megfűszerezve keltjük újra életre emlékeidet.

Jóváhagyás

A felújított fényképet elküldjük neked, és csak akkor nyomtatjuk ki, ha elégedett vagy vele!

Nyugodtan bízd ránk a fotóidat, mert csak kifogástalan minőségű képet fogunk átnyújtani neked!

Vászonkép rendelés menete régi fényképből

Válasszd ki a számodra megfelő vászonképet

majd tölsd fel egy digitális fotót a régi fényképről!

Válassz a fénykép felújító csomagok közül

amit a fotó feltöltése után tudsz metenni!

Rendeld meg!

Általában 5 munkanap alatt készülünk el vele!

Régi fénykép felújító csomagok és árak

Jó választás
Csomag
Opciók
exkluzív
5990 Ft
gondos
3990 Ft
egyszerű
2990 Ft
Nagyítás
Színkorrekció
Fényerő, kontraszt
Élesítés
Porszemcse- eltávolítás
Karceltávolítás
Folteltávolítás

Választható vászonképek és árak

Méretek
Luxury
Prémium
30x30
10 490 Ft
8 990 Ft
30x45
13 990 Ft
11 490 Ft
40x40
14 990 Ft
12 590 Ft
40x60
18 990 Ft
15 990 Ft

A fenti méretek általában jól működnek, de fénykép minőségétől és méretétől függően más mértek is lehetségesek. 

További infóért írj nekünk!

Olvasd el megrendelőink véleményét rólunk:

Garanciák, amik biztonságot adnak neked!

100% élmény garancia

A széles mosoly garantált, miután megkapod vagy épp ajándékba adod.
Ellenkező esetben küldd vissza, és mi visszatérítjük az árát!

Garantáltan Színhelyes

Közel olyan színekben fog tündökölni a kész nyomat, mint amilyennek a monitorodon láttad. Ez garantáljuk!

100 év színtartó

Ha nem éri közvetlen napfény a vászonképed, még az unokáid is élvezni fogják. Ezt garantáljuk!

 

Gyakran felmerülő kérdések

Ha rendelkezésedre áll egy szkenner, akkor te magad is digitalizálhatod a restaurálandó fényképeidet, az így kapott digitális fotót tölsd fel a rendeléskor. Másik lehetőségként az eredeti képeket gondosan becsomagolva el is küldheted nekünk futárral vagy postai úton keresztül! Ebben az esetben lépj kapcsolatba velünk és segítünk az elküldésben!

Mit tegyek, ha nem vagyok elégedett az eredménnyel?

Ha az újjávarázsolt fényképek nem felelnek meg az elvárásaidnak, egy alkalommal plusz módosítást kérhetsz. További módosításokat is szívesen megcsináljuk neked, amiért külön díjat számolunk fel, ezt minden esetben megbeszéljük veled. Abban a ritka esetben, ha nem tudnánk számodra megfelelőt alkotni, nem számolunk fel díjat a munkánkért. Mindenesetre garantáljuk, hogy elégedett leszel a végeredménnyel!

Ha az újjávarázsolt fénykép nem felelnek meg az elvárásaidnak, egy alkalommal plusz módosítást kérhetsz. Ezen felül további módosításra is van lehetőség, amiért külön díjat számolunk fel, ezt minden esetben megbeszéljük veled. Abban a ritka esetben, ha nem tudnánk számodra megfelelőt alkotni, nem számolunk fel díjat a munkánkért. Mindenesetre garantáljuk, hogy elégedett leszel a végeredménnyel!

Igen, több fotót is rá tudunk helyezni egy vászonkép, ezt kollázs készítésnek nevezzük. Ha ilyen szeretnél, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a részletek megbeszélése érdekében, és egyedi árajánlatot adunk neked.

A régi fényképek javítása és a vászonkép készítése általában 5 munkanapot vesz igénybe. Egyedi esetekben ez az időtartam meghosszabbodhat, de a munka megkezdése előtt mindig tájékoztatunk téged, hogy mikorra várhatod a vászonképet, így tudsz vele tervezni.

Ha szeretnéd, hogy a képeidet profi minőségben mi digitalizáljuk be, örömmel vállaljuk ezt 2000 Ft/darab áron. A feljavított fotókat digitálisan is elküldjük neked. A fényképeket csomagold be gondosan és küldd el nekünk. De mielőtt ezt megtennéd, kérjük lépj velünk kapcsolatba, hogy segíthessünk benne!

A vászonképeink széles méretválasztékban készülnek, de a régi fényképekből készült vászonképek mérete korlátozott lehet. A legnagyobb vászonkép méret a feltöltött kép minőségétől és méretétől függ, de általában 40×60-as méretet mindig ki lehet belőle hozni jó minőségben. Ha kíváncsi vagy egy adott fényképnél a maximum méretre, vagy egy bizonyos méretre lenne szükséged, küldd el nekünk a fotódat, és szakértőink meghatározzák, hogy milyen méretben tudjuk a legjobb minőségben reprodukálni a képet.

Ez leginkább az eredeti fénykép tájolásástól és tartalmától függ. Fekvő képből állót nehéz készíteni, viszont négyzet alakra már könnyebben alakítható. A kép feltöltésekor a szerkesztőben te magad is megvizsgálhatod és megvághatod a fényképedet a kívánt formátumra. Weboldalunkon a megrendeléskor csak válaszd ki a számodra megfelelőt: álló vagy fekvő téglalap vagy a négyzetet! Ha segítségre van szükséged a döntésben, keress minket bátran, örömmel segítünk!

A vászonképek szállításának és csomagolásának díja 2490 Ft, amennyiben a weboldalon keresztül bankkártyás fizetéssel történik a vásárlás. Ha utánvétes csomagként rendeled meg, a szállítási díj 2890 Ft. A csomagokat a Gls futárszolgálattal szállítjuk, hogy biztonságosan és gyorsan megérkezzen hozzád. További infókat a szállításról és csomagolásról itt találsz.

Hogyan válasszam ki a számomra ideális vászonkép fajtát?

Ha a prémium megjelenés fontos, akkor ez a Neked való választás akár magadnak vagy ajándéknak lesz!

A fotódat az ellenőrzés és a javítást követően, fotó minőségben színhűen, 100% pamut szálakból szőtt, matt vászonra (teljesen Környezetbarát) nyomtatjuk ki.
Ezen túlmenően 100 év szintartósságot garantálunk erre a vászonképre, így biztos lehetsz benne, hogy az emlékek további évtizedeken át megmaradnak neked és szeretteidnek!
A vásznat
csavarodásmentes 2 cm vastag és 4,5 cm széles keretre (vakrámára) feszítjük fel, ami fa ékekkel tovább feszíthető a későbbiekben.

Kivételes megjelenésre, minőségre vágysz? Akkor ez a te választásod!
Ez egy olyan prémium vászonkép amit a kép stílusának megfelelő intenzitású Fine Art Lakk vonjuk be.  A lakkozás plusz fényt ad a képnek, ezért jobban megjelennek a mélységek, feketébb lesz a fekete és vibránsabb színeket kapunk. Mindezek hatására egyszerűen megelevenedik a kép a falon, különleges hatást kelt.
Kimondottan ajánlom fekete-fehér régi fotókhoz!

A lakkozás a képet megóvja a káros UV sugárzásoktól, így 200 + év színtartósságot biztosít. Az így kapott felület ellenállóbb a mechanikai sérülések okozta, fénykarcoktól karcoktól, cseppálló lesz, ezért nedves ronggyal is tisztítható. Matt, félfényes és fényes lakkozással kérhető, amit a rendelést követően megbeszélünk veled!

Ha további kérdéseid merülnek fel, amelyeket itt nem találsz meg, vagy további információra van szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Célunk, hogy minden kérdésedre választ adjunk, és segítsünk a legjobb döntést meghozni a fotóid felújításával és a vászonképekkel kapcsolatban

Olvasd el a Missziómat!

Hiszem, hogy egy számunkra kedves fotó láttán megelevenednek azok a jó emlékek, érzések, amik képesek jókedvre deríteni bennünket, még egy borongós napon is.

Egy fakó, pixeles, átlagos nyomtatás sajnos elveszi ezt az élményt, hiszen nem csak a kép minőségét rontja, hanem az érzések intenzitását is csorbítja.

Régebben sokat csalódtam képrendeléseim során, éppen ezért olyan fontos számomra, hogy  amikor kezedbe veszed a képeinket, a csalódás helyett egy örömteli érzés töltse meg a szívedet.

Biztos lehetsz abban, hogy a képedet a legmagasabb szakmaiság és odaadás jegyében készítjük el, akármilyen fotót küldesz, mindig a maximumot hozzuk ki belőle!

Csak olyan képeket adunk át, ami ezeknek az elveknek maradéktalanul eleget tesz.

Tovább olvasom…

Deák Gábor
Deák Prémium Képek alapítója