📣Nyereményjáték

Regisztrálj és nyerd meg Te! 

A regisztrálj és:

✅ megnyerheted a fenti 60×40 -es prémium vászonképet Zolixplorer fotójával!

✅ 10% kuponkódot adunk ajándékba amit azonnal használni tudsz!

A nyeremény értéke 14.990 Ft, a szállításról is mi gondoskodunk magyarországon belül! A játék 2022.12.07-2022.12.11-ig tart!

n
ó
p
mp

Regisztrálj most!

Ha van egy kis időd nézz szét az oldalon!

Fotósok akik már jól ismernek

"Több helyen próbálkoztam már de vagy a színek voltak borzasztóak vagy a kép mintha homályos lett volna, de volt olyan is, hogy a kevés volt rajta a festék és átlátszott a vászon. Te vagy az első akivel 100%-ban meg vagyok elégedve, nagyon szépek a színek, kontrasztosak és a kiszolgálás is nagyon kedves!"
Fehér-Tarcsi Erzsébet
Zsike Photo
"Korábban gyakran belefutottam abba, hogy a nyomtatott képek nem olyanok lettek, amilyennek megálmodtam őket. Elcsúsztak a színek vagy az összhatás fakóbb, sötétebb lett. Ez nemcsak óriási csalódás, de elvesztegetett idő és kidobott pénz is. Gábortól viszont minden esetben elképesztő minőséget kaptam. A színek ragyognak, tökéletes az élesség, és minden kép egyszerűen minőségi érzetet kelt. Akár fotósként szeretnéd az ügyfeleidet elkápráztatni, akár az otthonodat díszítenéd a kedvenc képeiddel, Gábor munkája tökéletes választás."
Ihasz Ingrid
DreamWorld Photography
"Eddig csak csalódtam a nyomtatásokban, rosszak voltak a színek, vesztett a fotó az élességéből. Nálad az éles és színhű nyomatokon túl a kivitelzés is prémium. Például a vászonkép szép egyenes és nem puklis a sarka. Úgy gondolom, hogy ez is legalább olyan fontos mint a jó minőségű nyomat! Tőled azt kapja az ember amit vár minden szempontból. Ez manapság elég ritka!"
Vámos Csaba
Vamos Wedding Photography

Misszióm

Korábban azért kezdtem el foglalkozni a színhű prémium nyomtatott képek készítésével, és ennek gyönyörű szakmának kitanulásával, mert korábban én is rengeteg csalódtam az előhívatott fotóimban.

Borzasztóan frusztrált, hogy a kedvenc fotóim elhívást követően, a falra akasztva nem adták vissza azokat színeket, érzéseket amilyennek én azt elkészítettem. 

Ezek a képek nemcsak, hogy nekem nem tetszettek, de másoknak sem, és sajnos ezen keresztül ítélték meg engem is…

A mérnöki diploma egyetlen dologra tanított meg: a tervező asztalnál ülve, egy apró milliméteren múlik egy-egy terv sikeressége vagy bukása. Az utóbbit nem engedhettem meg magamnak akkor sem, és most sem!

Én azért dolgozom, hogy csak olyan kompromisszum mentes, gyönyörű nyomatot adjak át neked, amit büszkén tudsz megmutatni, és  szívesen adod hozzá a nedved! Ez az én szívügyem és a misszióm. Engem ez inspirál és tölt fel nap mint nap!

Deák Gábor
Deák Prémium Képek alapítója