Így készül, avagy így készítjük mi a vászonképet!

Kedves érdeklődő!

Mielőtt átolvasod az oldalt, azt ajánlom, hogy előbb a missziómat olvasd el, hasznos kiegészítő információval fog szolgálni!

Mivel készítjük el képeket?

Canon Image Prograf 12 színes Fine Art nagyformátumú nyomtatónkkal a legprofesszionálisabb nyomtatási igényeket is ki tudjuk elégíteni, legyen szó művészi repordukcióról, vászonkép vagy fotó nyomtatásról 2400×1200 dpi felbontásban (szabad szemmel nem láthatóak a tinta cseppek).  A nyomatok kitűnően visszaadják a fekete illetve az egyéb sötét színek intenzitását, valamint a finom, sima részletezett színátmeneteket. A nagy színterjedelmnek köszönhetően, lehetővé válik a teljes RGB színtartomány, valamint a Panton színtér több mint 90%-ának színhű nyomatása.

Mitől lesznek ragyógóak, élettel teliek a képeink?

A kép készítésekor ezeket a szempontokat figyelembe véve készítjük el:

  • kép témája (tájkép, portré, grafika, reprodukció stb..)
  • nyomathordozó típusa vagyis mire nyomtatjuk ki (vászon, fotópapír, és azok felülete)
  • a kész kép mérete
  • fényviszonyok ott ahol lesz a kép
  • lesz-e lakkozva
  • milyen színek dominálnak
  • mi a fókusza stb

A legprofibb nyomtatórendszert használjuk

Ez leginkább a szolgáltatás, illetve a terméktől függ, de általánosan úgy zajlik, hogy személyes (Szombathelyen) vagy telefonos egyeztetések után összekészítjük az anyagot jóváhagyásra, ezután kezdjük el gyártást, így küszöböljük ki a félreértéseket.
Próbanyomtatást is szívesen csinálunk, amennyiben igén van rá, ahol személyesen is jelen lehet lenni, de el is tudjuk küldeni futárszolgálattal.
Miután elkészültek a termékek személyesen vagy futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz, valamint lehetőség van a személyes átvételre (Szombathelyen).
Összetettebb megrendelés esetén, mindent megbeszélünk előre, hogy mikor mire van szükségünk, illetve a megrendelőnek egyaránt.  

IPFCANON

LUCIA EX tinta

Nyomtatóink LUCIA tintákat használnak, innovatív polimerstruktúrája a gyártó közleménye szerint jobban ellenáll a karcolásoknak és védelmet nyújt a színek fakulása ellen, kisebb a patinásodás hajlam és semleges a megvilágító fényre, azaz beltéren és kültéren is gyakorlatilag azonos színt mutat.

lucia

Színtartósság

A Wilhelm Imaging Research (WIR), a világ vezető független képtartósságot tesztelő laboratóriuma tesztjei szerint az élettartama meghaladja a 75 évet színes képeknél és több, mint 200 évet a fekete-fehér képeknél, ami fényvédő lakk alkalmazással 200+ év fölé vihető színes képek esetén is.

wir

Garantáljuk a színhűséget!

A kiváló nyomtató rendszer önmagában még kevés ahhoz, hogy színhű nyomatokat kapjunk, ehhez ugyanis színkalibrált gyártási és munkakörnyezetre van szükség, pl: monitorok valamint minden egyes nyomathordozóhoz külön színkalibráció.

színminta

Fine art nyomathordozók​

Luxury kategóriás nyomatainknál Hahnemühle minősített médiáit használjuk, melyek múzeumi minősítésűek, megfelelnek a tartóssággal és fényállósággal szemben támasztott kritériumoknak WIR mérései alapján.

55033e7801e82

Csavarodásmentes, időtálló fa alapanyagok

Vakrámáinkhoz, gondosan válogatott faipari alapanyagokból, kifejezetten vászonképkehez való, sima felületű és szálkamentes alapanyagot használunk. Csapolt vakráma léceket használunk, ha az idő folyamán a vászon esetleg belazulna, ékek beütésével újra feszessé varázsolható a kép, a csapolásnak köszönhetően. A rétegragasztott technológia kiküszöböli a rejtett feszültségeket amelyek a későbbiekben vetemedést okoznak.

Minőség

Az egyik alap értékünk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy büszkék tudjunk lenni munkáinkra. Ez magában hordozza a garantált minőségű alapanyagok felhasználást még az alacsonyabb árfekvésű termékeinknél is, a minőségi vevői kiszolgálást valamint a minőség munkavégzést. Például a késztermékeket meghatározott szempontok szerint vizsgáljuk át még az egyes részfolyamatok közben is, és ha úgy találjuk, hogy jobbra is képesek vagyunk, újra gyártjuk gondolkozás nélkül. Nálunk ez minőség, és ebből nem engedünk.

Kérdésed van? Várjuk az üzenetedet!

[contact-form-7 id="127" title="fooldal kapcsolati ürlap"]