Az életre kelő képek titkai

Műhelytitkok

Fedezzük fel együtt!

Lépj be a kulisszák mögé, és ismerd meg azt a precizitást és szakértelemet, amellyel a fotóidat életre keltjük.

A lenyűgöző nyomatok mestere

Nálunk a nyomtatás nem csak egy művelet, hanem tömény szenvedély.
Ennek szíve a Canon legmodernebb, csúcskategóriás PRO-4000 fotónyomtatója, amely 1118 mm szélességben képes, elképesztően részletes nyomatokat készíteni.

A 11+1 színes LUCIA PRO pigment tinták, varázslatos mélységet és élénkséget kölcsönöznek a színes képeknek, ugyanakkor a fekete-fehér nyomatokat is rendkívüli részletességgel és mélységgel készíti el. 

 Az Adobe RGB és sRGB színterekkel élénkebb, élesebb képeket készítünk, mint a hagyományos CMYK színtérrel. 

Ha igazán lenyűgöző nyomatokat szeretnél, válaszd ezeket a színtereket a képfeldolgozás során!

A minőség alapja: Gondosan válogatott alapanyagaink

Elkötelezettségünk a kiválóság iránt azt jelenti, hogy sosem kötünk kompromisszumot az általunk használt alapanyagok minőségében. Kíméletlen tesztelési folyamatok után válogattuk össze azokat az anyagokat, amelyek képesek a legmagasabb minőséget, tartósságot és lenyűgöző vizuális eredményt biztosítani számodra.

Vászonnyomatainkat két különböző, kiváló minőségű fotóvászonból készítjük, melyeket csomómentes, gondosan szárított fenyő vakráma feszítjük fel. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink még hosszú évek eltelte után is megtartják eredeti formájukat, feszességüket, és nem veszítnek a kiváló minőségű megjelenésükből.

Fotó papírjaink zöme német gyártású, minőségi alapanyagból készülnek, ami garantálja, hogy a képeid ragyogóan szépek maradjanak, még hosszú évek elteltével is.

Színhűség minden szinten

Elmondhatjuk, hogy a színekkel vagyis a színekért dolgozunk nap min nap, ezért a kimagasló színkalibrált munka környezetet hoztunk létre magunk körül.
Ez teszi lehetővé számunkra, hogy a képeidet azokban a színekben tündökölve tudjuk elkészíteni, ahogyan azokat megálmodtad, elkészítetted. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatott képek színei hűen tükrözik azt, amit a monitorodon látsz – természetesen feltéve, hogy profi retus és színkalibrált monitort használsz.

Az általunk használt összes fotópapírnak és fotóvászonnak egyedi színpofilokat készítünk X-Rite I1 Pro 2 műszerrel azért, hogy a lehető legjobb színegyeztetést és a tökéletes végeredményt biztosítsuk számodra, bármilyen anyagra kéred a nyomtatást!

A részletekbe menő gondosság

A képek elkészítése komplex és alapos folyamatot igényel, ami részről részre terjedő figyelmet követel meg. Mielőtt bármit is kinyomtatnánk, minden képet alaposan ellenőrzünk, és ha valami hibát találunk, nem csupán értesítünk róla, hanem közösen megtaláljuk a legjobb megoldást a problémára. Ezután következik maga a kép elkészítése, ami egy sor tényezőt vesz figyelembe, a fotó méretétől kezdve, a felhasznált alapanyagig (legyen az matt vászon vagy fényes papír), egészen a nyomtatási technikáig. 

Az a célunk, hogy a képeid ne csak a monitoron nézve legyenek lenyűgözőek, hanem a valóságban is – valódi, kézzel fogható formában.

Nyugodtan bízd ránk a fotóidat, mert garantáljuk, hogy a végeredmény nem fog csalódást okozni, hanem elismerő bókokat és örömteli mosolyokat csal majd arcodra.

A Profi Csomagolás és Szállítás Élménye

Fontos számunkra, hogy az elkészült képek épségben érkezzenek meg hozzád. Emiatt nagy hangsúlyt fektetünk a csomagolásra és a szállításra is. Képeidet vastag buborékfóliába majd papír kartonba csomagoljuk be, így garantálva, hogy a legkisebb sérüléstől is megóvjuk őket, több kép esetén élvédőket alkamazunk.

A rendelésedet normál esetben 3-4 munkanapon belül kapod kézhez, szállítási partnerünk a GLS futárszolgálat, amelyet azért választottunk, mert precíz és informatív szolgáltatást nyújt, így mindig pontosan tudod, hogy mikor érkezik meg a csomag.

A vászonképek szállításának és csomagolásának díja 2490 Ft, amennyiben a weboldalon keresztül bankkártyás fizetéssel történik a vásárlás. Ha utánvétes csomagként rendeled meg, a szállítási díj 2890 Ft.